Hakkınız ödenmez yiğitler! Muş'ta dondurucu soğukta vatan nöbeti

Muş'ta güvenlik güçleri, dondurucu havaya rağmen vatan nöbeti tutuyor. Yiğitlerimiz yeni yıla elleri tetikte girdi.


Tarih: 01.01.2024 00:21 Güncelleme: 01.01.2024 01:01

Terör örgütü PKK’nın korkulu rüyası Muş-Diyarbakır-Bingöl üçgeninde yer alan Şenyayla bölgesindeki Şehit Üsteğmen İsmail Moray Üs Bölgesi’nde başarıyla görev yapan Mehmetçik, yeni yıla elleri tetikte girerek terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Muş’ta İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yeni yılda kaçakçılara, suçlulara ve terör örgütü mensuplarına geçit vermemek için kent genelinde göz açtırmıyor. Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Üssü’nü ziyaret ederek askerlerin yeni yılını kutlayan Muş Valisi Avni Çakır, daha sonra Muş Alparslan Üniversitesi önünde uygulama yapan jandarma ekiplerini ziyaret etti. 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’ne geçen Çakır, kent çıkışındaki polis uygulama noktasını ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu. 

 

asker


Muş-Diyarbakır yolundaki üs bölgesinde görev yapan kahraman komandoları ziyaret ettiklerini söyleyen Vali Çakır, "Jandarma ve komutanlarının üstün görev anlayışı sayesinde hem bölgemiz hem yurdumuz huzur içerisinde. İnşallah bu huzur ortamı artarak devam edecek. Güvenlik güçlerimizin üstün görevi sayesinde terör bölgeden tamamen temizlendi. Bundan sonrada en ufak bir şekilde bölgemize terörün yerleşmelerine aslanlar izin vermeyecek. Muş her zaman için bir güvenlik şehri olmuştur. Bu aziz kahramanımızın sayesinde bizler evlerimizde sıcacık yuvalarımızda huzur içerisindeyiz. Onlar üs bölgelerinde yurdun hudut boylarında milletimizin bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzuru noktasında gece gündüz görev yapıyorlar. Üstün görev anlatışıyla hareket ediyorlar" dedi. 

 

mehmetçik


Vali Çakır’a ziyaretlerinde Muş Emniyet Müdürü Serkan Karaman ve Muş Jandarma Komutan Vekili Albay Ahmet Kaya da eşlik etti. 
 


Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor