Karabağlar

Karabağlar'a bayram armağanları

Karabağlar'a bayram armağanları


Tarih: 09.07.2022 16:14

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ortamında bütçesini en doğru şekilde değerlendirme çabasını sürdüren Karabağlar Belediyesi, KARBEL şirketi aracılığıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne 3 yeni çöp toplama aracı kazandırdı. Devlet Malzeme Ofisi (DMO) üzerinden satın alınan araçlar, Kurban Bayramı öncesi teslim edildi.

İZMİR (İGFA) - KARBEL Şirket Müdürü Yakup Tendriç'le birlikte araçları inceleyen ve müdürlük personelinden teknik ayrıntılarıyla ilgili bilgileri alan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “DMO'ya bu araçların parasını daha önce yatırmıştık. Böylece bugünkü fiyat artışlarından etkilenmemiş olduk. Yaklaşık 2 milyon liralık bedelle, son teknoloji 3 çöp toplama aracını Karabağlar'a kazandırdık. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Vatandaşların kendilerine emanet ettiği her kuruşu dikkatli kullanarak doğru yatırımlar için harcamaya devam edeceklerini belirten Başkan Selvitopu, “Zamanında yaptığımız satın almalarla araç filomuz hızla gençleşiyor. Çöp toplamadan asfaltlamaya kadar bir çok hizmeti, bu modern araçlarla yerine getiriyoruz. Aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Haber Kaynak : İGF
Anahtar Kelimeler: karabağlar'a bayram armağanları
Abone Ol 

Sağanak ve toz taşınımı uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

O eşyası da bulundu! Düşen helikopterin enkazına ulaşıldığı anlar

Cem Yılmaz'dan büyük sürpriz! 20 yıl sonra sevenleriyle buluşacak

Van'da attan düşen hasta için ambulans helikopter havalandı

Derecik'te havalar ısındı, kuzu otu mesaisi başladı

İbrahim Reisi hayatını kaybetti! Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edildi

Kabine sonrası sözleri çok çarpıcı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa çağrısı