Kayseri Kocasinan

Kayseri Kocasinan'dan hijyenik atılım

Kayseri Kocasinan'dan hijyenik atılım


Tarih: 23.09.2022 09:02

Kayseri'nin Kocasinan Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir Kocasinan için çöp konteynerlerini modern araçlarla dezenfekte ederek temizliyor. Ayrıca bitkisel atık yağ toplama kutuları ile kıyafet ve evsel tekstil atık kutularını da temizleyen ekipler, çalışmalar sayesinde ilçe sakinlerine hijyenik bir ortam sunuyor. Daha çevreci bir Kocasinan için çalıştıklarını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların sağlığı açısından temizlik işlerine büyük önem verdiklerini ifade etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
‘Temizlik imandadır’ anlayışıyla daha yaşanabilir bir çevre için birçok projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Temiz bir Kocasinan için hijyene dikkat ediyor, vatandaşlarımızın sağlığına azami önem gösteriyoruz. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından, modern çöp konteyner yıkama aracı ile düzenli olarak temizlenen hijyenik, uzun ömürlü ve estetik görünümlü çöp konteynerlerini yeniden vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Modern araçlarla, çöp konteynerlerini hızlı ve kolay bir şekilde temizliyor, böylelikle çevrede oluşabilecek kötü kokuların ve görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, “Daha nezih ve sağlıklı şartlarda vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.


Haber Kaynak : İGF
Anahtar Kelimeler: kayseri kocasinan'dan hijyenik atılım
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı