Kur’an kursu öğrencilerinden depremzede anlamlı destek

Kur’an kursu öğrencilerinden depremzede anlamlı destek

Kur’an kursu öğrencilerinden depremzede anlamlı destek


Tarih: 07.04.2023 12:22

ı Şafii 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları ile aldıkları oyuncakları depremzede çocuklara hediye etti.
Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremler sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor. Bulanık ilçesindeki 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri de kumbaralarında biriktirdiği harçlıkları ile oyuncak alarak afetzede çocuklara hediye ettiler. İmam-ı Şafii Kur’an Kursu öğreticisi Canan Aydın ve Zeynep Yetişgin, öğrencilerle birlikte depremzede aileleri ziyaret ederek, harçlıkları ile aldıkları oyuncakları akranlarına hediye ettiler.
Çocukların kendi kumbaralarında aldıkları harçlıklarla oyuncak aldıklarını ve bu oyuncakları kendi akranlarına hediye ettiklerini belirten Candan Aydın, “Kur’an-ı Kerim’de ’Allah yolunda sevdiğiniz şeylerden harcamadıkça iyiliğe asla eremezsiniz. Ne harcarsanız Allah onu hakkıyla bilir’ buyuruyor Rabbimiz. Sizlerde kendi kumbaranızdaki harçlıklarınız ile aldığınız bu oyuncakları depremzede çocuklara bağışlamakla Rabbimizin bu emrine mazhar oldunuz. Sizleri yetiştiren başta anne ve babanız olmak üzere öğretmenlerinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Abone Ol 

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor