Kütahya

Kütahya'dan Pakistan'a ikinci yardım

Kütahya'dan Pakistan'a ikinci yardım


Tarih: 15.09.2022 18:14

Sel felaketinde zarar gören Pakistan'daki afetzedelere ulaştırılmak üzere hazırlanan gıda ve temizlik malzemesi taşıyan yardım tırı, Vali Ali Çelik ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın katılımıyla düzenlenen törenle uğurlandı.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Valiliği öncülüğünde düzenlenen yardım kampanyası kapsamında 2 bin koli gıda, 427 koli temizlik malzemesi gönderildiğini belirten Vali Ali Çelik, “Kütahya, sel felaketi nedeniyle zor günler geçiren Pakistan’ın yanında” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Pakistan'a destek olabilmek için çalışma yürüttüklerini belirten Vali Çelik, "Kardeş ülke olan Pakistan'a kardeşlik hukuku gereği de destek olmamız gerekiyor; çünkü onlar da bizim en sıkıntılı zamanımızda, Kurtuluş Savaşı’mızda bizlere yardımcı olmuşlar” dedi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Pakistan’a destekte bulunan Kütahyalı hemşehrilerine teşekkür ederek, “Pakistan halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi korusun, şimdi bize düşen kardeşlerimize dost şehir Kütahya’dan yardım göndermek tüm hayırseverlere teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.


Haber Kaynak : İGF
Anahtar Kelimeler: kütahya'dan pakistan'a ikinci yardım
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı