Malazgirt’te Muhtarlar Günü törenle kutlandı

Malazgirt’te Muhtarlar Günü törenle kutlandı

Malazgirt’te Muhtarlar Günü törenle kutlandı


Tarih: 19.10.2023 15:52

Muş’un Malazgirt ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.
Malazgirt Cumhuriyet Meydanı’nda Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Muhsin Özkahraman tarafından Atatürk heykeline çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve Belediye Başkanı Cengiz Altın, köy ve mahalle muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi. Malazgirt Belediyesi tarafından işletilen millet bahçesinde muhtarlarla toplantı yapan Kaymakam Göksu Bayram ve Belediye Başkanı Cengiz Altın, muhtarların günlerini kutladılar.
Programın açılış konuşmasını yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Muhsin Özkahraman, “Bu programı tertipleyen başta kaymakamımız olmak üzere emeği gecen herkese çok teşekkür ederim. Bugün ne kadar sevinçli olsak da Filistin’de yaşananlardan dolayı içimiz buruktur” dedi.
Belediye Başkan Cengiz Altın da, yemeğe katılan tüm muhtarlara teşekkür ederek, birlik beraberlik ve dayanışma yemeğinin muhtarlarla kurumların arasında koordinasyon sağlanmasında faydası olduğunu söyledi. Başkan Cengiz Altın, “Sevgili muhtarlarımız, Filistin’de yaşanan olaydan dolayı bugününüzü buruk kutluyoruz. Müslüman kardeşlerimiz orada şehit oluyor. Çocuklar ölüyor. Orada şehit olan tüm Müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah bu savaş bir önce son bulur” dedi.
Muhtarlar Günü yemeğine katılan muhtarların günlerini kutlayan Kaymakam Göksu Bayram ise “Filistin’de yaşanan olaylardan dolayı hepimizin içi buruk. Orada şehit olan herkese Allah’tan rahmet diyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler