MHP lideri Bahçeli:

MHP lideri Bahçeli: "Bizim yabancı başkentlerinin sokak aralarında video çekip ülkesini kötüleyecek kadar mankurt olduğumuz ne görülmüş ne de duyulmuştur"

MHP lideri Bahçeli: "Bizim yabancı başkentlerinin sokak aralarında video çekip ülkesini kötüleyecek kadar mankurt olduğumuz ne görülmüş ne de duyulmuştur"


Tarih: 24.12.2022 16:07

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu’nun eğitim faaliyetlerini tamamlaması dolayısıyla genel merkezde düzenlenen 18. Dönem Sertifika Töreni’nde konuştu

"Terör örgütleriyle arasına mesafe koyamayanların teröristleri aklama ve arkalarında durma yanlışına kapılanların ülkesine bağlılıkları söz konusu olamaz. Baba ile oğul arasındaki gelgitli sürece müdahil olan ablaların da bizde varız çıkışı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki iki partinin kazandığı çatık kaşlarla hatırlanıp ikilik çıkarması menfaat çatışmasıdır. Karşımızdaki siyaset tablosunda aile dramı yaşanmaktadır. Baba ile oğul çekişmeli, baba ile abla itilaflı oğul ile abla kumpasçı, diğerleri de kendi değerlerinde seyircidir. Bizim yabancı başkentlerinin sokak aralarında video çekip ülkesini kötüleyecek kadar mankurt olduğumuz ne görülmüş ne de duyulmuştur" ifadelerini kullandı.

Abone Ol 

Sağanak yağış bugün de devam ediyor! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Anneler Günü kutlu olsun! En güzel farklı ve anlamlı Anneler Günü mesajları

Erciş'te öğrencilerin muhteşem koreografisi! Yaptıkları kalple kutladılar

Toz kâbusu! Maskesiz dışarı çıkmayın: Göz gözü görmüyor, araçlar çamura bulandı

Kız arkadaşıyla yürüyordu! Arkasına yaklaştı sonrası korkunç

Yüksekova'da 5 metrelik kar tünelleri! Görenler adeta büyüleniyor

Ekmek yediği yere ihanet etti! Emekli zabıta, Suriyeli çobanın korkunç saldırısında can verdi