Muş'ta feci kaza! Tezgahını düzenlerken ses duyan esnaf, son anda kurtuldu

Muş merkeze bağlı Minare Mahallesi'nde meydana gelen kazada tezgahına sebze dizerken ses duyan esnaf Şirin Soydan, son anda hayatını kurtardı.


Tarih: 23.01.2023 13:34 Güncelleme: 23.01.2023 14:48

Alınan bilgilere göre olay, Minare Mahallesi’nde meydana geldi. Fırına un boşaltmak için park halinde bekleyen 01 RL 428 plakalı tır, bilinmeyen bir nedenden dolayı hareket ederek cadde üzerinde bulunan meyve tezgâhı, 5 araç ve taksi durağına çarptı. Kazada 1 araç kullanılamaz hale gelirken, 4 araç ise hasar gördü. Can kaybının yaşamadığı kaza, güvenlik ve cep telefonu kamerasına yansıdı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Şirin Soydan


Tezgâha sebze dizerken duyduğu ses sayesinde kazadan kurtulan tezgâhının sahibi Şirin Soydan ise canını zor kurtardığını ifade ederek, “Ben sebzeciyim. Tezgâhımı düzenlerken baktım ses geldi. Arkama baktım araba üzerime geliyor. Kaçtım ve canımı zor kurtardım. Sebzem hepsi zarar gördü. Benim canım sağ çok şükür” dedi. 

 

Hasan Altın


Tırın çarptığı araçlardan birinin sahibi olan Hasan Altın da, “Araç yukardan aşağı doğru geliyordu. Bir de baktım biri koşarak arabanın içine atladı durdurmaya çalıştı. O zaman anladık aracın şoförü olduğunu. Önce benim aracıma çarptı, sonra sırası ile diğer araçlara çarparak en son taksi durağına çarpıp durdu. Aracın şoförsüz hareket ettiğini gördük” ifadelerini kullandı. 
 


Abone Ol 

Meteoroloji'den kritik uyarılar! Sağanak var: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Borç yükü ve kota yalanıyla işçi kıyımı yapan Van Büyükşehir, yüzlerce işçi alacak

Mide bulandıran olayda çarpıcı gelişme! 15 kişinin tecavüz ettiği kızdan haber var

Sağanak yağış devam ediyor! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Çığ gibi büyüyor! Edremit Belediyesi de işçi kıyımı yanlışını yaptı

Bunca insanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Van'da işten çıkarılan işçiler yürüyüş düzenledi

Acı haber geldi! Çatak'ta yıldırım düştü: Güvenlik korucumuz Çetin Şeylan şehit oldu