Oğuzeli MYO teknik öğrencileri geziye katıldı

Oğuzeli MYO teknik öğrencileri geziye katıldı

Oğuzeli MYO teknik öğrencileri geziye katıldı


Tarih: 29.12.2022 15:28

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu İşletme, Muhasebe ve Lojistik Bölümü öğrencileri ile Doç. Dr. Aslı Özpolat, Öğr. Gör. Ayca Özceylan, Öğr. Gör. Ayşe Nur Mercan koordinatörlüğünde Gaziantep Gümrük Müdürlüğü, Gaziantep Serbest Bölge ve Antrepo teknik gezisi düzenlendi.
Gaziantep Gümrük Bölge Müdürü Numan Aybar ve Müdür Yardımcısı Savaş Koç, Kısım Amiri Şükrü Ak tarafından karşılanan öğrencilere öncelikle gümrük işlemleri, serbest bölge ve Türkiye’nin dış ticaret politikalarıyla ilgili bilgi verildi. Toplantı sonrasında saha gezisi yaparak fiziki tır kontrolüne katılan öğrenciler ile serbest bölge ziyaret edildi. Öğrenciler konuyla ilgili merak ettikleri konuları uzmanlara sorma fırsatı buldu. Gezinin en son kısmında antrepo ziyareti yapılarak konuyla ilgili bilgilendirme yapıldı.
GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Prof. Dr. Memet Şahin “Hem üniversite hem de meslek yüksekokulumuz olarak öğrencilerimizin teknik bilgi ve eğitim yanında uygulamalı eğitimler almasının gerekliliğinin farkında olarak eğitim yapımızı diğer kurum, kuruluş ve firmalarla birlikte şekillendiriyoruz. Bu işbirliğinin okulumuz, öğrencilerimiz ve firmalar açısından çok yararlı olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Abone Ol 

Meteoroloji'den toz taşınımı ve sağanak uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Reisi için seferber oldular! Van'dan arama kurtarma ekibi bölgeye gitti

İran'ı sarsan kaza! Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri sert iniş yaptı: Bölgede son durum

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi