Şemdinli’de karla mücadele toplantısı yapıldı

Şemdinli’de karla mücadele toplantısı yapıldı

Şemdinli’de karla mücadele toplantısı yapıldı


Tarih: 23.11.2023 11:18

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ başkanlığında Şemdinli ilçesinde karla mücadele toplantısı yapıldı.
Hakkari’de karla mücadele çalışmalarının başarılı bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla alınan ve alınacak tedbirlerle ilgili Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Karadağ detaylı bilgiler verdi. Şemdinli ilçesinde yürütülecek karla mücadele çalışmaları, yoğun kar yağışı ve soğuk hava sonucu ortaya çıkabilecek olumsuz ve acil durumlarda alınan ve alınacak tedbirler, hazırlıklar ve yapılacak çalışmalar görüşülerek değerlendirildi.
Karadağ, Şemdinli ilçesinde karla mücadele kapsamında yapılacak olan çalışmalarda alınan ve alınacak tedbirleri görüşerek değerlendirmek ve ilgili birimler arasındaki koordinasyonu sağlamak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi. Karla mücadele ekiplerinin kış mevsiminin çetin geçtiği Hakkari’de vatandaşların mağdur olmaması için kardan kapanan köy ve mezra yollarına zamanında müdahale ederek, yeniden ulaşıma açmaya büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Karadağ, "İl merkezi ve ilçelerimizdeki ekiplerimiz birbirleriyle koordineli olarak çalışıyorlar. Amacımız kapanan yollarımızı en kısa sürede yeniden ulaşıma açmak ve vatandaşlarımıza gereken hizmeti sağlamaktır. Karla mücadelede büyük fedakarlık gösteren ekiplerimize teşekkür ediyoruz" dedi.
Şemdinli Öğretmenevinde gerçekleşen toplantıya Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Şemdinli Belediye Başkan Vekili Mehmet Halit Alp, İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Şube Müdürü Maksut Kaya, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Fazıl Çallı, Şemdinli İlçe Özel İdaresi Müdürü Faik Akbaş ve Karayolları Şemdinli Bakımevi Sorumlusu Yılmaz Kayhan katıldı.

Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler