Silah zoruyla bir vatandaşın cep telefonu ve cüzdanını çalan 3 şahıstan 2’si yakalandı

Silah zoruyla bir vatandaşın cep telefonu ve cüzdanını çalan 3 şahıstan 2’si yakalandı

Silah zoruyla bir vatandaşın cep telefonu ve cüzdanını çalan 3 şahıstan 2’si yakalandı


Tarih: 24.12.2022 10:45

Arnavutköy’de bir vatandaşın cep telefonu ve cüzdanını silah zoruyla alan 3 şahıstan 2’si yakalanırken yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 9 Aralık tarihinde Arnavutköy İslambey Mahallesi’nde meydana gelen “Silahla Yağma” suçu ile ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde incelenen güvenlik kameraları tarafından 3 şüpheli şahsın 500 metre boyunca H.D. isimli şahsı bir süre takip ettikleri ardından silah zoruyla cep telefonu ve cüzdanını aldıkları tespit edildi. Olayı gerçekleştiren F.K. ve Y.E.Y. isimli şüpheli şahıslar, Yavuz Selim Mahallesi’nde araç içerisinde bir silah ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Silahın Y.E.Y. isimli şahsa ait olduğu ayrıca F.K. isimli şüpheli şahsın “Mala Zarar Verme” suçundan arandığı bilgisine ulaşıldı. Konu ile ilgili yakalanan Y.E.Y. isimli şahıs hakkında, “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan adli işlem yapılırken, F.K. isimli şüpheli şahıs “Silahla Yağma” suçundan sevk edildiği adliyede tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Olay güvenlik kamerasında
Silah zoruyla H.D. isimli şahsın cüzdan ve cep telefonunu çalan 3 şahıs, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, 3 şüpheli şahsın 500 metre boyunca H.D. isimli şahsı bir süre takip ettikleri görülüyor.

Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı