Teras kat alevlere teslim oldu, bina tahliye edildi

Teras kat alevlere teslim oldu, bina tahliye edildi

Teras kat alevlere teslim oldu, bina tahliye edildi


Tarih: 25.12.2022 18:42

Kağıthane’de 5 katlı bir binanın teras katı alev alev yandı. Çatıya da sıçrayan yangın çok sayıda itfaiye ekinin müdahalesi sonucu söndürülürken, çevrede büyük panik yaşandı. Binadaki vatandaşların tahliye edildiği olaydan, teras katı alev alev yandığı anlar kameralara yansıdı.
Yangın, saat 17.00 sıralarında Kağıthane Yeşilce Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın teras katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kattan dumanların çıktığını gören çevredeki vatandaşlar, itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kattan yoğunlaşan dumanların yerini alevler aldı. Teras katı alev alev yanarken, çatıya da yangın sıçradı.
Teras katı alev alev yandı, vatandaşlar tahliye edildi
Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdiven aracı yardımıyla ve bina içerisinden yangına müdahale etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucunda yangın kontrol altına alınırken, binadaki vatandaşlar da tahliye edildi. Polis ekipleri ise caddeyi güvenlik şeridi çekerek kapattı. Teras katının alev alev yandığı anlar ise kameralara yansıdı. Yangının kontrol altında alınmasının ardından soğutma çalışmalarına geçildi. İtfaiye ekipleri yangının çıkışı nedenini bulmak için çalışma başlattı.
(DCC-

Abone Ol 

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor