Yalova Belediyesi’nden hastalara  ‘geçmiş olsun’ paketi

Yalova Belediyesi’nden hastalara ‘geçmiş olsun’ paketi

Yalova Belediyesi’nden hastalara ‘geçmiş olsun’ paketi


Tarih: 20.12.2022 11:39

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü, sosyal belediyecilik çalışmaları çerçevesinde Yalova Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ‘Geçmiş Olsun Paketi’ dağıtıyor.
Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un ‘geçmiş olsun’ temennilerini hastalara ve refakatçilere ileten belediye ekipleri, içinde kolonya, ıslak mendil, sukulent bitkisi bulunan paketleri dağıttı. Hazırlanan ‘geçmiş olsun paketlerinin her hafta periyodik olarak dağıtıldığı bildirildi.
Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, hastanede tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Sosyal belediyecilik hizmet anlayışımızla, her şartta vatandaşlarımızın yanındayız. Tüm vatandaşlarıma acil şifalar diliyorum. Bu çalışmalar vatandaşlarımızın takdirini topluyor. Yalova Belediyesi olarak hemşerilerimizle birlik, beraberlik ve dayanışmanın en üst seviyede olduğu bir dönemdeyiz” diye konuştu.
Öte yandan hastane ortamında hatırlandıkları için çok memnun olan hastalar ve hasta yakınları, böyle bir ziyaret ve hediyenin kendilerine moral verdiğini ifade ederek, Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a ve Yalova Belediyesi ekibine teşekkür etti.

Abone Ol 

Nedir bu sağlıkçıların çektiği! Sedyeden kalktı, doktora saldırdı

Hakkınız ödenmez! Görev başındaki asker ve polisimizin Anneler Günü kutlu olsun

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! 5 PKK'lı terörist öldürüldü

Van'da kaçak inci kefali avlayan 4 kişiye 85 bin 394 lira ceza kesildi

Çocukların dedikodu kavgası! 16 yaşındaki akranını vurdu

Taha Duymaz ve iki kardeşi depremde hayatını kaybetti! Acılı annenin buruk günü

Yabancıların sağlık giderleri ücretsiz mi olacak? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama var