Oyuncu Mine Tugay, son dönemde artan orman yangınlarıyla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Tugay, yangınlara sebep olanların ağır cezalandırılması gerektiğini belirtti.
“AĞAÇLAR, HAYVANLAR, İNSANLAR ÖLDÜ”
Mine Tugay yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Buna sebep olan insanlar eğer yakalanırsa ya da yakalanmışlarsa bilmiyorum. Vatan hainliğinden yargılanmalı. Gerçekten. Cezaları asla düşürülmemeli. Benim şahsi düşüncem bu. İnsanlar öldü, ağaçlar öldü, hayvanlar öldü. Söylenecek bir şey yok.”
SOSYAL MEDYADA DESTEK MESAJLARI GELDİ
Ünlü oyuncunun bu çıkışı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Pek çok takipçisi Tugay’ın açıklamasına destek verdi. Özellikle orman yangınlarının kasıtlı çıkarıldığına dair iddialar karşısında kamuoyunun tepkisi büyüyor.
van telgraf
Cezaevinden günler önce çıkan adam, tartıştığı eşini öldürdükten sonra intihar etti
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.