Uludağ Enerji’nin bu yıl yedincisini düzenlediği En Enerjik Bowling Turnuvası, Bursa’daki Korupark Bowling Salonu’nda medya çalışanlarını buluşturdu. Beşer kişilik yaklaşık 46 takımın katıldığı turnuvada, Line TV’nin Bowline takımı birinciliği kazandı.
GAZETECİLER PİSTTE BULUŞTU
Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda gazeteciler, bowling oynayarak stres attı ve rekabet dolu anlar yaşadı.
TURNUVANIN ŞAMPİYONU BOWLINE
Keyifli ve çekişmeli karşılaşmaların ardından Line TV’nin kurduğu Bowline takımı turnuvayı şampiyon tamamladı. İhlas Haber Ajansı ikinci, Anadolu Ajansı ise üçüncü sırada yer aldı.
Şampiyon takımın oyuncularına kupa ve hediye çekleri verildi. Turnuvanın en skorer kadın ve erkek oyuncuları da ödüllendirildi. Dereceye giren takımlar hediye çeklerini alkışlar eşliğinde aldı.
Kaynak: İGFA

