Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakkari’de kuruluyor! Üretim kapasitesi 150 ton olacak

Hakkari-Çukurca karayolu üzerinde, il özel idaresi bünyesinde kurulan ve 150

Hakkari-Çukurca karayolu üzerinde, il özel idaresi bünyesinde kurulan ve 150 ton/saat üretim kapasitesine sahip olacak mobil konkasör tesisinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Hakkari Valisi Ali Çelik, Depin bölgesinde yapımı devam eden tesis alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

HEYET EŞLİĞİNDE SAHADA DENETİM

Ziyarette Vali Çelik’e, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ ile kurum yetkililerinden oluşan bir heyet eşlik etti. Tesisin bölge altyapısı için büyük önem taşıdığını vurgulayan yetkililer, üretilecek agreganın başta yol yapım projeleri olmak üzere birçok alanda kullanılacağını belirtti.

AW444900_01

BÖLGEYE ALTYAPI ALANINDA KATKI SAĞLAYACAK

Saatte 150 ton üretim kapasitesiyle çalışacak olan mobil konkasör tesisinin, temel ve alt temel altyapı malzemesi üretimi açısından bölgeye ciddi katkılar sunması hedefleniyor. Hakkari’de süren kamu yatırımlarının bu tesisle birlikte daha hızlı ve ekonomik şekilde ilerlemesi bekleniyor.

AW444900_02

ASFALT PLENTİ DE DENETLENDİ

Vali Çelik, konkasör tesisi ziyaretinin ardından daha önce hizmete alınan asfalt plentinde de incelemelerde bulundu. Tesisin işleyişi hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Çelik, sahada görevli personelle bir araya gelerek, yürütülen çalışmalarla ilgili memnuniyetini dile getirdi ve başarılar diledi.