Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk fotoğrafı paylaşıldı! Günlerdir cezaevinde olan Ümit Özdağ’ın doğum günü

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ hakkında, 19 Ocak’ta partisinin il başkanları istişare toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözleri nedeniyle soruşturma başlatıldı.

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI HAREKETE GEÇTİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Özdağ gözaltına alındı. 21 Ocak’ta mahkemeye sevk edilen Özdağ, tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi.

ÜMİT ÖZDAĞ’IN TUTUKLANMASI GÜNDEM OLDU

Ümit Özdağ’ın tutuklanması, siyaset gündeminde geniş yankı uyandırdı. Konuyla ilgili farklı kesimlerden açıklamalar geldi. Özdağ 41 gündür tutuklu bulunuyor.

ümit özdağ

İLK FOTOĞRAFI PAYLAŞILDI

Tam 41 gündür cezaevinde olan Özdağ’ın fotoğraf paylaşıldı. Sözcü yazarı Saygı Öztürk’e yolladığı mektupta Özdağ, “Silivri soğuk mu? Çok soğuk. Ancak cezaevi iyi organize olmuş. Görevliler profesyonel işlerini aidiyetle yapıyorlar. 24 saat sıcak su var. Yemekler oldukça iyi. Kantinden temin edilebilecek çok şey var. Ancak kantinde adalet ve özgürlük, muhalefet mensubu, ikinci sınıf yurttaşlar için yok. Çünkü bizim durumumuz 1960’lı yıllara kadar ABD’nin güney eyaletlerinde yaşayan siyahi Amerikalılara benziyor. Anayasal ve yasal haklarımız askıya alınmış durumda. Suçsuz olduğum için adaletten bir şey beklemiyorum. Beni Silivri’de siyasi karar ile tutuyorlar” ifadelerini kullandı.

DİĞER VİDEOLAR