Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da şiddetli depremin bilançosu belli oldu! Çok sayıda yaralı var

İstanbul Valiliği, Silivri açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depreme ilişkin

İstanbul Valiliği, Silivri açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depreme ilişkin saat 15.30 itibariyle bir açıklama yayımladı. Açıklamada, enerji arzı, doğalgaz temini, içme suyu ve kanalizasyon altyapısında genel hayatı etkileyecek bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtildi.

CAN KAYBI YOK, 151 KİŞİ PANİKLE YARALANDI

Valilik açıklamasında, depremde herhangi bir can kaybı yaşanmadığı vurgulanırken, panik nedeniyle yüksekten atlayarak yaralanan 151 kişinin hastanelerde tedavi altına alındığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı ifade edildi.

YIKIM YOK, SADECE METRUK BİNA YIKILDI

İstanbul genelinde yerleşim bulunan binalarda herhangi bir yıkım tespit edilmedi. Fatih ilçesinde metruk bir binanın yıkıldığı belirtilirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadığı aktarıldı.

AW439127_02

SAHA TARAMALARI DEVAM EDİYOR

İlgili birimlerin sahadaki detaylı inceleme ve tarama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Vatandaşlardan resmi açıklamalar dışında bilgiye itibar edilmemesi istendi.